info@tandartsamsterdamwest.com

Onze klanten

 
 
“Tandarts Amsterdam West heeft mij fantastisch geholpen toen ik in het weekend last kreeg van mijn kies. Ik kon een uur na mijn telefoontje al terecht voor een behandeling, waarbij de tandarts direct het probleem vaststelde. Dankzij Tandarts Amsterdam West was ik snel van mijn kiespijn af.”
Kees Westerop, Overtoom 124
 
“Toen ons kind twee jaar was geworden, zochten mijn man en ik een kindvriendelijke tandarts met een goede staat van dienst waarbij wij op korte termijn met onze kleine Thijs terecht zouden kunnen. Al snel kwamen we uit bij Tandarts Amsterdam West. Hier werken meerdere uitstekende tandartsen die zich bezighouden met de behandeling van jonge kinderen. Thijs was snel op zijn gemak en de tandarts ging heel voorzichtig te werk. Wij kunnen Tandarts Amsterdam West aan iedereen met jonge kinderen aanraden. En uiteindelijk zijn mijn man en ik er zelf ook klant geworden.”
Marijke Wessels, Robert Fruinlaan 336
 
“Voordat ik klant werd bij Tandarts Amsterdam West heb ik veel tandartspraktijken gebeld. Als nieuwkomer in Amsterdam belandde ik bij hen op een wachtlijst en bleek het onmogelijk om op korte termijn een afspraak te maken voor een controle. Gelukkig kon Tandarts Amsterdam West mij binnen twee weken helpen.”
Fahruk Kerval, Marco Polostraat 45
 
“Een van de grote voordelen van Tandarts Amsterdam West is dat ik in mijn moedertaal kan uitleggen wat de klachten zijn. Natuurlijk spreek ik ook wel Nederlands, maar vooral bij behandelingen door artsen of tandartsen voel ik mij er een stuk gemakkelijker bij als dit in de taal kan die ik het beste spreek. Bij Tandarts Amsterdam West kan dit en dat is ook de reden dat ik er klant geworden ben.”
Rashid Alaoui, Jan Hanzenstraat 101
 
“Naar de tandarts gaan sloeg ik liever over, maar het moest toch twee keer per jaar gebeuren. Toen ik eens bij Tandarts Amsterdam West terechtkwam, omdat bij mijn vaste tandarts de praktijkruimte werd verbouwd, ging er een wereld voor me open. Tandarts Amsterdam West bleek heel vakkundig te zijn en legt in begrijpelijke termen uit wat er moet gebeuren. De behandelingen en controles worden bovendien met de uiterste zorg uitgevoerd.”
Johan van der Graaf, Van Speijkstraat 29